فروش طرح پرورش عنکبوت,فروش طرح توجیهی عنکبوت,فروش و راه اندازی مزرعه عنکبوت,09306131008

ساخت وبلاگ
فروش طرح پرورش عنکبوت,فروش طرح توجیهی عنکبوت,فروش و راه اندازی  مزرعه عنکبوت,09306131008

Image result for black widow spider

خانه "بیوه سیاه" کجاست؟

بیوه سیاه در چراگاه ها، طویله ها، دشت ها، کوهستان و در مزارع – در زیر ساقه های خشک گندم و گیاهان دیده می شود. هر چند باید گفت در موارد زیادی در ساختمان های مسکونی مخصوصا به انباری های خنک و نمور هم راه پیدا می کند. طبق یک قاعده کلی آشیانه یک جانور جایی است که غذای کافی بتواند پیدا کند پس از شکاف سنگ ها و غارها هم بر حذر باشید و حشرات ریز و درشت را که غذای لذیذی برای بیوه سیاه هستند را به خانه راه ندهید.

این عنکبوت کوچک قطعا نمی تواند یک طعمه انسانی را به دندان بگیرد پس نیش این عنکبوت در مواقعی به پوست شما فرو می رود که برای او یک تهدید به شمار بروید و مثلا به طور ناگهانی دستتان را به سمتش ببرید و لمسش کنید. پس از وارد کردن دست و پا در حفره هایی که درون آنها پیدا نیست خودداری کنید و هنگام گردش در مناطق گفته شده از دستکش و چکمه استفاده کنید. همچنین قبل از خوابیدن محل خواب و کیسه خواب را بررسی و لباس ها و کفش ها را قبل از پوشیدن کنترل کنید. به علاوه استفاده از پشه بند مخصوصا در ماه های خرداد تا شهریور بهترین کاری است که شما را از دست بیوه سیاه نجات می دهد.

علائم گزیدگی بیوه سیاه

با این که قدیمی ها نسبت به این عنکبوت سمی آگاهی داشته اند اما در دهه هفتاد  بیش از 190 مورد گزیدگی و مسمومیت گزارش شد که منشا و علت این گزیدگی ها برای پزشکان ایرانی شناخته شده نبود. اولین علامت این است که در محل گزیدگی یک خال کوچک متورم سرخ رنگ دیده می شود که دو نقطه و سوراخ کوچک روی آن مشخص است. همچنین قربانیان با علائمی مثل تب، لرز و تشنج به بیمارستان مراجعه می کردند اما این علائم با بیماری های دیگر اشتباه گرفته می شد. پس اگر دچار این علائم شدید در صورتی که در زیستگاه های این جانور تردد داشته اید حتما پزشکان را از این موضوع مطلع کنید و به خاطر داشته باشید که بیشتر این گزیدگی ها در شمال شرق و در خراسان گزارش شده است. این گزیدگی ها در بعضی موارد منجر به عوارض و بندرت مرگ و میر در کودکان و افراد مسن می شود و بیمار بعد از گزیده شدن ممکن است به 3-1 روز بستری بسته به نظر پزشک نیاز داشته باشد.  بروز استفراغ، درد در محل گزیدگی، لرز، اختلالات تنفسی و کلیوی، تعریق، خستگی مفرط، درد شکمی، فلج شدن و یا بی حسی عمومی از علائم دیگر عنکبوت گزیدگی هستند.

در صورت برخورد با این عنکبوت و گزیدگی توسط آن، اولین کار برای نجات فرد مسموم این است که محل گزش را با استفاده از یک ماده ضد عفونی کننده شستشو بدهیم تا عفونت گسترش پیدا نکند. شخصی که توسط این عنکبوت گزیده می شود ممکن است فورا متوجه نشود و در این گزیدگی ها درد به مرور زمان احساس می شود و محل گزش بعد از 40-30 دقیقه مشخص شده و ورم خواهد کرد و درد شدیدی خواهد داشت. پس محل زخم را با آب و صابون بشویید و برای جلوگیری از انتشار زهر عنکبوت یک بسته یخ روی زخم بگذارید. اما قبل از این که مسمومیت بیمار شدت پیدا کند باید بیمار را به اولین مرکز درمانی برسانید. خوشبختانه پادزهر این عنکبوت در ایران تولید می شود و بیشتر مراکز درمانی در مناطق پرخطر به این پادزهر دسترسی دارند.

عنکبوت صلیبی

Related image

یکی از گونه های عنکبوتها است که بعلت طرز قرار دادن پاها ( هشت پایش را همانطور که در شکل می بینید بصورت 4 پای دو عددی ، شبیه حرف ایکس ) به عنکبوت صلیبی معروف شده است ، آنها یکی از انواع گونه عنکبوتهای شبکه تاری گرد هستند که در سواحل شرقی استرالیا ، نواحی مرکز نیو سات ولز تا جنوب کوئیزلند وجود دارند .

شناسایی :

آنها در وحله اول دارای شبکه تاری منظمی هستند ، تارهای بسوی مرکز لانه زیگزاکی و برنگ آبی و سفید روشن متمایل است . عنکبوت ماده دارای پشتی نقره ای با پشت شکمی نقره ای ، زرد ، قرمز و سیاه و دارای دو نوار زرد رنگ بر روی شکمشان هستند . آنها بطرز مخصوصی بر روی پاهایشان می نشینند ، نوع نر قهوه ای و کرم رنگش از ماده کوچکتر است .اندازه بدن نرها حدود 3 تا 4 میلیمتر و ماده ها بیشتر از 10 تا 16 میلیمتر است .

محل زندگی :

مانند عنکبوتهای دیگر فقط عنکبوت صلیبی ماده لانه می سازد ! لانه تاری آنها دارای اندازه های متنوع است و معمولا در مکانهایی که گیاهان کمتری وجود دارد آنرا می سازند . ساختمان تاری لانه حدود 38 تا 50 میلیمتر پهنا داشته و بطور واضح از دو نوع تار بصورت تار و پود در آن استفاده می شود . حالت زیگزاکی پودها به مقاومت لانه می افزاید ، هنگام گرفتار شدن شکار عنکبوت بسرعت به آن رسیده و همراه با نیش زدن شکار را می چرخاند و در پوششی از تاری که بدورش می تند اسیر می کند ، عنکبوتهای کوچکی که توانایی چرخاندن شکار را ندارند ، خود بدور آن می چرخند !

اگر این عنکبوت تهدید شود حالت دفاعی به خود گرفته و در صدد حمله بر خواهد آمد .

رژیم غذایی :

بطور کل حشرات کوچک ، پروانه ها و بیدها زنبور عسل .

تولید مثل و جفتگیری :

جفتگیری در اواخر تابستان و اوایل پاییز انجام می شود ، بعد از آن عنکبوت ماده تخمهایش را در کیسه تخم قرار داده و در لانه اش نگهداری می کند ، هر کیسه می تواند از 400 تا 1400 تخم داشته باشد ، نوزادان در فصل بهار سر از تخم در خواهند آورد .

گزش و زهر :

زهر نیش این عنکبوت برای انسان بی خطر است ، این عنکبوت در رده عنکبوتهای غیر متجاوز دسته بندی می شود ، موردی برای ایجاد خطر گزیدگی از این عنکبوتها برای انسان گزارش نشده است ، آنها بواسطه رنگ آمیزی و طرح زیبا دیدنی هستند ، سمی نیستند و جانورانی آرامند ، اما در مواقع تهدید جانور تهدید کننده را گاز می گیرند .


موضوعات مرتبط: فروش,تهیه,مشاوره,پرورش,روش پرورش,انواع اموزش,جزوه، طرح توجیهی,مشاغل جدید,مشاغل خانگی,مشاغل پردرامد، طرح توجیهی,طرح اقتصادی,بازاریابی,سرمایه گذاری,شغل، مشاوره تولید,مشاوره سرمایه گذاری,مشاوره پرورش,فروش
برچسب‌ها: فروش طرح پرورش عنکبوت, فروش طرح توجیهی عنکبوت, فروش و راه اندازی مزرعه عنکبوت, 09306131008 مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز...
ما را در سایت مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : airanscorpiond بازدید : 235 تاريخ : جمعه 19 خرداد 1396 ساعت: 13:23