قیمت زهر زنبور,صادرات زهر ,ارزش و کاربرد زهر زنبورعسل 09198000513

ساخت وبلاگ

قیمت زهر زنبور,صادرات زهر ,ارزش و کاربرد زهر زنبورعسل 09198000513

زنبور کارگر حوالی بیست و یکمین روز زندگی خود ، تبدیل به جمع کننده ی شهد گل می شود و تا زمان مرگ مهمترین وظیفه زنبور عسل جمع آوری شهد  است. بنابراین ، این کار ، طولانی ترین و مهم ترین وظیفه ی او در طول زندگیش می باشد. جمع آوری شهد گل ، همیشه پس از انجام یک سری پروازهای شناسایی انجام می گیرد. معمولا زنبورها در گروه های بیست تایی در محل چرخیده و به سمت سوراخ پرواز بار می گردند تا بتوانند وضعیت کندو را در محیط اطرافش مشخص سازند. سوراخ پرواز کندو برای آنها به مثابه ی خورشیدی مصنوعی است.

یک سوم زنبورها می توانند در یک زمان با هم کندو را ترک کرده و برای جمع آوری شهد گل بروند.

پرواز آنها شرایط خاصی را می طلبند که عبارتند از :

درجه ی حرارت نباید خیلی پایین باشد. در صورتی که دمای هوا زیر ۱۰ درجه سانتی گراد باشد زنبورهای اهلی پرواز نمیکنند. البته این معدل درجه ی حرارت در هر منطقه متغییر است و ممکن است اختلافی بین کندوهای عسل کوهستانی و کندوهای مناطق مدیترانه ای وجود داشته باشد.

نوزیدن باد، انجا وظیفه زنبور عسل را تضمین میکند. زنبورها اصلا باد را دوست ندارند و یک باد ضعیف نیز فعالیت آنها را کاهش می دهد. بادهای شدید خروج آنها را به کلی ممنوع می سازد.

خورشید نقش غیر قابل انکاری در بهبود وضعیت جمع آوری شهد برعهده دارد.

هنگامی که نور شدیدتر است ، فعالیت زنبورها نیز افزایش می یابد. گویی انرژی تشعشعات خورشیدی به زنبورها حرکت و جنبش و نشاط و فعالیت بیشتر می بخشد.

باران کاملا با این متضاد است. اکثر اوقات ، حتی یک هوای ابری زنبورها را در خروج از کندو و منصرف می سازد زیرا آنها به طور ناخودآگاه می ترسند اگر باران شروع شود، دیگر قادر نباشند به کندو باز گردند.

در مجموع ، سرما ، باد و باران ، انجام وظیفه زنبوران عسل را مختل ساخته و برای زنبورها خطرناک هستند.

البته بدون این که دشمنانی مانند زنبورهای درشت تر و غیره را از یاد ببریم.

علاوه بر آن ، خود جمع آوری شهد نیز اصولی دارد که عبارتند از :

زنبورها سعی می کنند تا حداکثر ممکن ، جمع آوری را در فاصله ی نزدیک تری از کندو انجام دهند. اگر فاصله از مقدار معینی بیشتر شود ، جمع آوری دیگر سود دهی نخواهد داشت زیرا مصرف انرژی لازم برای یک پرواز طولانی (زنبور برای پرواز ، عسل می سوزاند) با مقدار برداشت عسل مساوی و یا حتی بیشتر از آن خواهد بود ، تا فاصله ی سه کیلومتری به صفر می رسد. زنبورها معمولا از این جلوتر نمیروند اما ممکن است به صورت استثنایی تا فاصله ی ۵ کیلومتری نیز از کندو دور شوند ، زنبورها همیشه خط سیرهای مشخصی را انتخاب می کنند و با دقت از پرواز روی آب های پهناور (دریا ، دریاچه ها) و عبور از روی کوهستان ها خودداری می کنند.

هنگامی که انها مکانی را برای جمع آوری شهد می یابند ، تا آخر فصل گل به آن وفادار بوده و تا زمانی که بتوانند از آن شهدی جمع آوری کنند، به آن جا می روند. این وفاداری نکته ی عجیبی است زیرا ایشان را وادار می سازد سایر مناطق شهد دار را حتی اگر غنی تر باشند نادیده بگیرند. آنها تازمانی که شهد گل های مکان اول به پایان نرسیده سراغ بعدی نمیروند. در جای دیگر توضیح خواهیم داد که چگونه کارگران اطلاعات خود را در مورد محل و ارزش منطقه به سایر زنبورها می دهند. این کار به وسیله ی رقص های سریعی که به عنوان زبانی برای گفتن به کار میروند انجام می شود.

برای کندو سازی به مرور در دو طرف شکم زنبور عسل قطعات شفاف فلس مانند پدیدار می گردد ، این فلس ها مومند و برای خانه سازی زنبور عسل به کار می روند ، به هنگام کندو سازی هر کدام بر دوش رفیق خود بالا می روند و به وسیله پاها ، فلس ها را می گیرند و با آب دهان خمیر می کنند و به سقف می چسبانند ، همین که فلس های این دسته از کارگران تمام شد کنار می روند و دسته ای دیگر بنای آنها را دنبال می کنند و همین طور دسته سوم و چهارم و … تا این که ساختمان آنها با مهندسی دقیق پایان می پذیرد.

زنبوران عسل خانه های خود را شش ضلعی با شکل و حجم و اندازه یکسان بنا می کنند.

به طوری که در بنای آنها حداکثر صرفه جویی در مصالح و حد اعلای استحکام به کار رفته است ، در آن قسمت که محل ساختمان کارگران است ، قطر آن ۱٫۵ اینچ قرار می دهند و در نتیجه در هر دسی متر مربع ۸۵۷ خانه در می آید.

و در آن قسمت که برای زنبوران نر کندو سازی می کنند قطر آن را ۱٫۴ اینچ می گیرند به طوری که در هر دسی متر مربع ۳۵۰ خانه ساخته می شود ، تعداد بسیاری از زنبوران کارگر مامور شیره کشی گل ها و شکوفه ها هستند وقتی یکی از آنها به منطقه پر گلی می یابد به کندو بر می گردد و سایر کارگران را خبر می کند و ناگهان همگی به سوی گل ها سرازیر می گردند. و به نوشیدن شهد گل ها می پردازند و آنگاه به سوی کندو باز می گردند.

کندو سازی

و چون به کندو رسیدند شیره هایی را که مکیده اند به باربران تحویل می دهند تا مامورین باربر آنها را در بدن خود تبدیل به عسل کامل کننده و سپس آنها را در انبارها جای دهند ، کارگران پس از تحویل دادن شیره های خود دوباره به صحرا می روند و این رفت و آمد مرتب ادامه دارد. دانشمندان به محاسبات خود دریافته اند که : هر زنبور به اندازه ده برابر وزنش عسل به کندو می برد و هز کیلو عسل نتیجه هشتاد هزار مرتبه رفت و آمد یک زنبور است ، خداوند در شکم زنبور عسل سایز ، یک دستگاه کوچک شیمیایی قرار ده که در آن مقدار زیادی از ساکاروز شیره عسل به قندهای ساده تر گلوکز و فروکتوز تبدیل می شود و در ضمن شیره عسلی به عسل تحول می یابد.

عسلی به رنگ های مختلف که دارای ترکیبات زیر است :

۱. آب ۱۵ تا ۲۵ درصد

۲. گلوکز ۷۵ در صد

۳. پروتئین

۴. آنزیم ها

۵. املاح معدنی (مانند پتاسیم ، گوگرد ، کلسیم ، سدیم ، فسفر ، آهن و..)

۶. ویتامین های مختلف

۷. مواد رنگی

۸. مخمرها

برای بیان مسافتی که کمتر از ۵۰ متر است گردش دایره شکل و برای بیان مسافت بیش از ۵۰ متر حرکات اهتزازی را به کار می برد.


موضوعات مرتبط: زنبور,پرورش زنبور,طرح توجیهی زنبور,تولیدزهر زنبور، زهر زنبور قیمت,خشک کردن زهر زنبور,فروش زهر زنبور، زهرگیری زنبور,آنالیز زهر زنبور,خرید زهر زنبور,سم، زهر زنبور وحشی,زنبورسمی,,درمان با زهر,زنبور زهرعسل، زهرزنبور,فروش زهر زنبور,تولید زهر زنبور,پرورش زهر، زهرزنبور ارزش,قمت زهرزنبور,فروش دستگاه زهرزنبور,
برچسب‌ها: زهرزنبور, تولید زهرزنبور, صادرات زهرزنبور مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز...
ما را در سایت مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : airanscorpiond بازدید : 877 تاريخ : دوشنبه 18 اسفند 1399 ساعت: 12:42