فروش طرح توجیهی،طرح اشتغال زایی،راه اندازی طرح پرورش لاما 09198000513

ساخت وبلاگ

فروش طرح توجیهی،طرح اشتغال زایی،راه اندازی طرح پرورش لاما 09198000513

لاما

لاماها (نام علمی: Lama glama) نوعی شترسان اهلی بومی آمریکای جنوبی است که مدتهاست به‌طور گسترده از سوی اینکاها و دیگر بومیان رشته کوه آند به عنوان حیوان بارکش و گوشتی استفاده می‌شود. ارتفاع بدن این حیوان تا شانه‌هایش بین ۱۱۰ تا ۱۳۰ سانتیمتر است وزن آن به۱۲۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم می‌رسد. لاما برخلاف شترها فاقد کوهان است و مانند اکثر حیوانات خانگی پوست آن‌ها دارای ترکیب رنگهای متفاوتی چون سفید، قهوه‌ای، سیاه می‌باشد. فرم پاها و لبهای این حیوان بمانند شتر است. از لاما در علم پزشکی همانند دلفین برای تراپی بیماران استفاده می‌شود و این حیوان قادر است تا ۳۰ کیلوگرم بار را حمل کند. امروزه دامنه پرورش و نگهداری لاما به خارج از آمریکای جنوبی کشیده شده و در حال حاضر در آمریکا و اروپا این حیوان برای پشم و گوشتش پرورش داده می‌شود.نوع وحشی این حیوان گواناکو نامیده می‌شود.

تاریخچه

قدمت تاریخچه وجود لاما به سه هزار سال قبل از میلاد مسیح بازمی‌گردد. هنوز بدرستی قابل اثبات نمی‌باشد که از نظر نژادی آبا و اجداد آن به چه حیوانی بازمی‌گردد ولی آنچه قدر مسلم است لاما ترکیبی از نژادهای گواناکوس (Guanakos) و آلپاکوس (Alpakas) و ترکیبی از ویکونیاز (Vikunjas) می‌باشد که همگی بارور می‌باشند. لاماها حدود چهل میلیون سال پیش در آمریکای شمالی تکامل پیدا کردند. حدود سه میلیون سال پیش به آمریکای جنوبی مهاجرت کردند و در آخرین عصر یخبندان (۱۰ هزار سال پیش) در آمریکای شمالی منقرض شدند. فاتحان اسپانیایی بعد از ورود خویش به قاره آمریکا اقدام به شکار آن‌ها برای استفاده از پوست و گوشتش نمودند و بدنبال آن با وارد نمودن اسب و گوسفند به پرورش گوسفند که از نظر کیفیتی پشم و گوشت دارای اهمیت کمتری بود پرداختند.

تف کردن

لاماها در حرکات رفتاری روزانه خویش برای اعمال قدرت و نشان دادند درجه قرار گرفتن در گروه به پرتاب آب دهان خویش می‌پردازند که بسیار با دقت هدف را نشانه‌گیری کرده و معمولاً به هدف اصابت می‌نماید. البته آب دهان لاماها قابل شستشو با آب و بی‌خطر است.

الاز این شتر الیافی زبر و ضخیم بدست می‌آید. طول این الیاف حدود ۲۵ سانتیمتر و در ظاهر شبیه یه الیاف شتر است. سطح آن الیاف دارای فلس‌هایی است که در زیر میکروسکوب به سختی دیده می‌شود. مدولا در مرکز ساختمان داخلی لیف، رنگی است. میزان چربی لاما حدود ۳ درصد می‌باشد. مخلوط این الیاف با الیاف دیگر ایجاد خصوصیت خوب عایق حرارتی در عین سبکی می‌نماید و برای پارچه‌های مرغوب (کت و شلوار) کاربرد زیادی دارد.

الیاف تولید شده از لاما

از این شتر الیافی زبر و ضخیم بدست می‌آید. طول این الیاف حدود ۲۵ سانتیمتر و در ظاهر شبیه یه الیاف شتر است. سطح آن الیاف دارای فلس‌هایی است که در زیر میکروسکوب به سختی دیده می‌شود. مدولا در مرکز ساختمان داخلی لیف، رنگی است. میزان چربی لاما حدود ۳ درصد می‌باشد. مخلوط این الیاف با الیاف دیگر ایجاد خصوصیت خوب عایق حرارتی در عین سبکی می‌نماید و برای پارچه‌های مرغوب (کت و شلوار) کاربرد زیادی دارد.

کجا لاما ببینیم؟

لاما یا شتر بی کوهان، حیوانی اهلی است که سال‌ها پیش توسط مردم محلی آمریکای جنوبی یافت شد. امروزه لاماها یکی از بهترین و مفیدترین حیوانات اهلی در مزرعه‌ها هستند.

لاماها بزرگترین عضو خانواده شترها هستند که در قاره آمریکا یافت می‌شوند اما شترهایی که در آسیا و آفریقا وجود دارند از لاماها بسیار بزرگتر هستند. لاماها و شترها در رده‌ای بالاتر در خانواده پستانداران سُم دار قرار می‌گیرند که Atiodactyla نام دارد. از دیگر اعضای این خانواده می‌توان به گوزن‌ها و خوک‌ها نیز اشاره کرد.

همانند دیگر اعضای خانواده شترها، لاماها نیز گردن و پاهای نسبتا بلندی دارند. برخلاف شترها، لاماها کوهان ندارند و از این رو به آن‌ها «شتر بی کوهان» نیز گفته می‌شود. به طور میانگین وزن لاماهای بالغ حدودا به ۱۳۰ کیلوگرم می‌رسد.

لاماها پشم بلند و متراکمی دارند و رنگ پشم آن‌ها بسیار متنوع است به طوری که پشم رنگ لاماها به رنگ‌های مشکی، قهوه‌ای، خاکستری، قهوه‌ای مایل به زرد، سفید و زرد دیده می‌شود اما اکثر لاماها قهوه‌ای هستند.

رژیم غذایی

لاماها گیاهخوار هستند. این پستانداران از علف‌ها و درختچه‌های کوتاه تغذیه می‌کنند. لاماها دندان و لثه بسیار قدرتمندی دارند و تمام اجزای غذای خود را کاملا در هم می‌شکنند. دقیقا همانند شتر، بدن لاماها نیز به آب بسیار کمی احتیاج دارد و این حیوانات می‌توانند با آبی که از طریق خوردن گیاهان به دست می‌آورند آب بدن خود را تامین کنند. این جانوران در مقابل بی آبی شدیدا مقاوم هستند.

لاماها همانند گاو نشخوار می‌کنند و جزو نشخوارکنندگان نیز به حساب می‌آیند. این حیوانات غذایی که وارد معده‌شان شده است را مجددا می‌جوند.

رفتار و عادات طبیعی

لاماها رفتار و شخصیت جالبی دارند. این حیوانات از نظر حمل بار در بین ساکنین آمریکای جنوبی بسیار محبوب هستند چرا که می‌توانند حدود ۶۰ کیلوگرم بار را روزانه حدودا ۳۵ کیلومتر حمل کنند. این حیوانات بسیار یک دنده و لجوج هستند و هنگامی که حس کنند بیش از حد توان‌شان از آن‌ها کار کشیده می‌شود، دست از حمل بار و کار کردن می‌کشند و شروع به پرخاش‌گری می‌کنند.

هنگامی‌که یک لاما عصبانی می‌شود یا می‌ترسد، به منظور دفاع از خود بر روی صورت دشمن خود تف می‌کند! لاماها همچنین برای تعیین میزان قدرت و برتری نیز تف می‌کنند و این کار را با دقت بسیاری انجام می‌دهند!

لاماها بسیار سریع هستند و سرعت دویدن آن‌ها به ۶۰ کیلومتر در ساعت هم می‌رسد. این سرعت زیاد به آن‌ها کمک می‌کند تا از دست دشمن و خطرهای پیرامون خود فرار کنند.

تولید مثل

لاماهای ماده در هر نوبت زایمان خود یک نوزاد به دنیا می‌آورند. لاماهای تازه متولد شده، تنها یک ساعت پس از به دنیا آمدن می‌توانند بر روی پاهای خود بایستند و بدوند! نوزادان سه تا پنج ماه اول زندگی خود را از شیر مادر تغذیه می‌کنند و سپس علف خوردن را شروع می‌کنند و در سن یک سالگی مستقل می‌شوند.

فروش طرح توجیهی،طرح اشتغال زایی،راه اندازی طرح پرورش لاما 09198000513

مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز...
ما را در سایت مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : airanscorpiond بازدید : 316 تاريخ : شنبه 30 آذر 1398 ساعت: 23:36