تشی پرورش,تاسیس مزرعه تشی ,فروش طرح توجیهی تشی09198000513

ساخت وبلاگ

فروش طرح توجیهی،طرح اشتغال زایی،راه اندازی طرح پرورش تشی09198000513

تولید مثل خارپشت

جنسیت خارپشت از آناتومی خارجی آن نیز مشخص است. نرها فاصله بین مقعد و دستگاه تناسلیشان بیشتراز ماده‌هاست. در ناحیه زیر شکمی نر‌ها غلاف آلت تناسلی مشاهده می‌شود.  نرها کیسه بیضه ندارند. اما می‌توان بیضه‌های حیوان را لمس کرد. سیستم زندگی خارپشت‌های نر چند همسری است و ماده‌ها توانایی تولید مثل در سن پایین را دارند. خارپشت‌های ماده چند فحلی‌اند و جفت‌گیری آنها سالانه است.

خارپشت‌های نر با اصوات مشخصی از جمله فش فش کردن، اشاره کردن و دایره وار دور حیوان ماده چرخیدن نظر جفت را به خود جلب می‌کند. در صورت بروز رفتار تهاجمی از سوی حیوان ماده می‌بایست حیوان نر را از کنارش دور کرد اما می‌توان پس از مدتی مجددأ حیوان نر را به حیوان ماده معرفی کرد.

حیوان نر پس از انجام جفت‌گیری می‌بایست از محیط خارج شود زیرا حضور آن می‌تواند سبب ایجاد کانیبالیسم (هم گونه خواری شود.

حیوان نر نقشی در پرستاری بچه‌ها ندارد. رحم جنس ماده دو شاخه و با یک گردن است. حیوان ماده به صورت خودبخودی تخمک آزاد می‌کند و به لحاظ جنسی در دو ماهگی بالغ است اما جفت‌گیری نباید پیش از سن ۶ ماهگی صورت گیرد. پس از جفت‌گیری ترشحات واژن نمایان می‌شود و حیوان ماده تمایلی برای جفت گیری ندارد و به حیوان نر اجازه نزدیکی نمی‌دهد.

طول دوره ی آبستنی بین ۳۴ تا ۳۷ روز و متوسط تعداد بچه‌ها ۳ عدد (است. حیوان ماده نسبت به بچه‌های خود مسؤول است اما ممکن است در شرایط استرس و آزار و اذیت بس از جفت‌گیری رفتار هم‌گونه خواری بروزدهد.

بچه‌های به دنیا آمده کور و کر هستند. چشم‌ها و گوش‌ها در سن ۱۴ تا ۲۰ روزگی توانایی کامل را می‌یابند. خار پشت‌های جوان خار‌هایی در زیر پوست دارند که ساعاتی پس از تولد از بدنشان خارج می‌شود.

این خار‌ها در سن ۱ ماهگی با خار‌های دایمی جایگزین می شوند. طول دوره شیردهی ۴تا ۶ هفته است و از ۳هفتگی می‌توانند غذای جامد مصرف کنند.

توانایی های ویژه خارپشت

خارپشت‌ها شب گرد، دارای قلمروی خاص خود و منزوی‌اند. البته در دوران جلب نظر جفت و بزرگ کردن فرزندان اینگونه نیستند. در دوره طولانی استرس که شامل گرما یا سرمای بیش از اندازه است غیر فعال می‌باشند ولی به خواب زمستانی نمی‌روند. عدم فعالیت یک حالت دائمی نیست.

این دوره باعث کاهش فعالیت متابولیکی می‌شود و خارپشت را در معرض عفونت قرار می‌دهد. بنابراین دمای محیط باید ثابت بماند تا این خطرات به وجود نیاید.

خارپشت‌ها یک رفتار خاص از خود نشان می‌دهند که خود چرب کردن (anting) نام دارد.

این رفتار زمانی اتفاق می‌افتد که خارپشت با یک ماده جدید روبرو می‌شود، آن را لیس می‌زند یا می‌جود، مزه می‌کند و بزاقی غلیظ و کف کرده می‌سازدکه روی تیغ‌هایش پخش می‌شود، این فرآیند یک رفتار معمولی در زمان جذب جفت، مشخص کردن قلمرو، ارتباط بین هم‌نوعان ،کاهش انگل‌های پوستی یا یک مکانیسم تهاجمی است.

خارپشت‌ها درزمان تهدید شدن، به صورت یک توپ در می‌آیند، خارهایشان را از هم باز و پهن می‌کنند، خود را باد می‌کنند و یک صدای فش‌فش از خود ساطع می‌کنند. تیغ‌ها مو‌های تغییر شکل یافته‌اند که از کراتین تشکیل شده و نوک‌های تیزی دارند ولی نیشدار نیستند.

ورود تیغ‌ها به پوست می‌تواند با یک واکنش آلرژیک همراه باشد. یک خارپشت معمولی می‌تواند حدود ۵۰۰۰ خار داشته باشد.

خارپشت ها زمستان ها کجا می روند

جوجه‌تیغی به جانوران پستانداری گفته می‌شود که در خانواده خارپشت‌ها قرار می‌گیرند. گاه تَشی نیز به دلیل خارهایی که بر پشت آن قرار دارد جوجه تیغی و خارپشت نامیده می‌شود اما تشی جانوری کاملاً متفاوت از راسته جوندگان است، در حالی که جوجه‌تیغی‌ها کوچکتر و همه‌چیزخوار و از راسته پستانداران حشره‌خوار هستند.

خارپشت در زمستان به خواب زمستانی می رود که وضعیتی شبیه به خواب عادی دارد. این حیوان برای محافظت از خود در مقابل سرما و برای کاهش نیاز به غذا به خواب زمستانی می رود. دمای بدن خارپشت در این حالت کمتر از حد طبیعی است و ضربان قلب و تنفسش تا حد زیادی کم می شود. خارپشت در این وضعیت برای زنده ماندن نیاز کمی به انرژی دارد و می تواند با ذخیره چربی در بدنش به زندگی ادامه دهد.

خارپشت حیوان کوچکی است. این حیوان دارای گوش ها، پاها و دُم کوتاه است ولی بینی بلندی دارد. خار سوزنی شکل و سختی که شبیه تیغ است، سرتاسر پشتش را پوشش می دهد و این حیوان را در مقابل دشمنانش حفظ می کند. هنگامی که خارپشت احساس خطر می کند، خود را به صورت یک توپ تیغ دار گرد در می آورد.

خارپشت ممکن است بین ماه های اوت و مه دو بار وضع حمل کند و در هر وضع حمل، 5 بچه به دنیا بیاورد. این بچه ها پس از دو هفته چشمانشان را باز می کنند و با گذشت 11 روز از تولدشان می توانند به راه بیفتند. آنها همچنین در شش ماهگی از شیر گرفته می شوند.

فروش طرح توجیهی،طرح اشتغال زایی،راه اندازی طرح پرورش تشی

مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز...
ما را در سایت مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : airanscorpiond بازدید : 190 تاريخ : شنبه 30 آذر 1398 ساعت: 23:36