فروش طرح توجیهی،طرح اشتغالزایی ، راه اندازی طرح پرورش حلزون

ساخت وبلاگ

فروش طرح توجیهی،طرح اشتغالزایی ، راه اندازی طرح پرورش حلزون

Image result for ‫حلزون‬‎

 

حَلَزون یا لیسَک نوعی نرم‌تن در ردهٔ شکم‌پایان است. علت اینکه حلزون را در رده شکم‌پایان قرار داده‌اند؛ این است که در حقیقت تمام قسمت زیرین بدنش، پای آن به شمار می‌رود.

زیست‌شناسان تا به امروز بیش از ۳۰ هزار گونه حلزون را شناسایی کرده‌اند. حلزون از محیط زیست بسیار متنوعی برخوردار می‌باشد. محل زندگی بعضی از گونه حلزونها در دریا بوده و بعضی از گونه‌های آن در آبهای شیرین و یا در باغ‌ها زندگی می‌کنند. حلزون از انواع گیاهان تغذیه می‌کند.

 

حلزون یکی از گروه نرمتنان و با اندازه کوچک تا متوسط می باشد که معمولاً به سه گروه تقسیم می‌شود: حلزون‌های خشکی، حلزون‌های دریایی و حلزون‌های آب شیرین. تقریباً 1000 گونه مختلف از حلزون‌ها در سرتاسر قاره‌های دنیا وجود دارند. حلزون در همه قاره‌های روی زمین (احتمالاً به‌استثنای قطب جنوب)، وجود دارد اما تصور می‌شود که تعدادی از گونه‌های حلزون‌های دریایی در آب‌های سرد اطراف قطب جنوب نیز زندگی می‌کنند. با اینکه حلزون‌ها در انواع زیستگاه‌ها زندگی می‌کنند، اما در نواحی‌ای که گیاهان زیادی وجود دارند بسیار بیشتر هستند.

 

 وجه تمایز حلزون‌ها نسبت به حیوانات دیگر

داشتن صدف بیرونی سخت و مارپیچی در بزرگسالی، وجه تمایز حلزون نسبت به حیوانات دیگر است. همه حلزون‌های واقعی، صدف بزرگ محافظی دارند که می‌توانند برای محافظت از بدنشان به داخل آن بروند. حلزون‌هایی که صدف ندارند حلزون نیستند بلکه لیسک (slug) هستند.

 

روش تغذیه

بیشتر حلزون‌ها، برای تجزیه غذا، هزاران ساختار دندان مانند میکروسکپی در روی زبان تسمه مانندشان دارند که به نام سوهانک یا رادولا شناخته می‌شود. رادولا همانند یک سوهان عمل کرده و غذا را برای حلزون گرسنه به قطعات کوچکتر اره می‌کند.   

 

جایگاه در زنجیره غذایی

حلزون‌ها معمولاً گیاهخوار هستند و در اصل از سبزیجاتی مانند برگ‌ها، سافه ها و گلها تغذیه می‌کنند. اما برخی از گونه‌های بزرگتر حلزون حیوانات شکارچی بوده و همه چیز خوار یا در برخی موارد کاملاً گوشتخوار هستند. به علت اندازه نسبتاً کوچک حلزون و حرکت آهسته آن، حلزون توسط بسیاری از حیوانات از جمله جوندگان، پرندگان، دوزیستانی مانند قورباغه و وزغ شکار می‌شوند. علاوه بر این، حلزون‌هایی که در محیط آبی و دریایی زندگی می‌کنند، توسط ماهی‌ها شکار می‌شود.

 

 
تولیدمثل و گسترش جغرافیایی

باوجود اینکه حلزون هرمافرودیت است (اندام‌های تولیدمثل نر و ماده را در خود دارد) اما باید با حلزون دیگری جفت‌گیری کند تا تخمهایش بارور شود. حلزون‌ها یک ماه پس از جفت‌گیری، تخمه‌ای سفید کوچکی در تونلی که در زمین حفر کرده‌اند یا در پوشش برگی می‌گذارند و پس از چند هفته نوزادان حلزون سر از تخم بیرون می‌آورند. دو سال طول می‌کشد تا  نوزادان حلزون کاملاً بالغ شوند.

امروزه حلزون‌ها در برخی نواحی زمین به‌خوبی گسترش دارند اما در برخی نواحی دیگر چنین نیست. این ممکن است به دلایلی از جمله آلودگی، کاهش زیستگاه‌ها یا تغییراتی در زنجیره غذایی بومی باشد.

 

حلزون‌های فاقد صدف

در بعضی شکم پایان بویژه لیسه‌های خشکی و دریازی، صدف کوچک شده یا از بین رفته‌است. رشد در این موارد شامل بازشدگی است که در نتیجه توده احشایی تا حدودی یا بطور کامل به جایگاه نوزادی خود برمی‌گردد. لیسه‌های ساکن خشکی برای جلوگیری از خشک شدن باید در نقاط مرطوب بسر برند. این جانوران معمولاً شبها از جایگاه خود خارج می‌شوند و از سبزیها تغذیه می‌کنند. لیسه‌ها خسارات زیادی به باغها وارد می‌آورند. فضای جبه همه حلزونهای ساکن خشکی از محفظه آبششی به محفظه ششی تغییر یافته‌است و این حلزونها از هوا تنفس می‌کنند. پاره‌ای از این جانواران، سازگاری مجدد با محیط آب یافته‌اند اما هنوز هم با شش تنفس می‌کنند و برای گرفتن هوا باید گاهگاهی به سطح آب بیایند.

 

هرمافرودیت

حلزون هم نر و هم ماده است بنابراین می‌تواند در یک زمان هم تخم و هم اسپرم را تولید کند. البته برای بارور کردن تخم‌ها، حلزون‌ها باید اسپرم‌های خود را با یکدیگر مبادله کنند. حیوانی که هم نر و هم ماده‌است، هرمافرودیت نام دارد. حلزون قهوه‌ای رنگ باغچه‌ای، در یک زمان حدود ۸۰ تخم کروی زرد یا سفید رنگ بر روی خاک سطحی باغچه می‌گذارد. حلزون می‌تواند بیشتر از ۶ بار در سال تخم ریزی کند. حدود دو سال طول می‌کشد تا یک حلزون بالغ شود.

 


موضوعات مرتبط: فروش,تهیه,مشاوره,پرورش,روش پرورش,انواع اموزش,جزوه، طرح توجیهی,مشاغل جدید,مشاغل خانگی,مشاغل پردرامد، طرح توجیهی,طرح اقتصادی,بازاریابی,سرمایه گذاری,شغل، مشاوره تولید,مشاوره سرمایه گذاری,مشاوره پرورش,فروش
برچسب‌ها: حلزون, انواع حلزون, فروش حلزون, فروش انواع حلزون مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز...
ما را در سایت مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : airanscorpiond بازدید : 790 تاريخ : سه شنبه 19 دی 1396 ساعت: 23:58