فروش طرح توجیهی ، طرح اشتغالزایی ، راه اندازی طرح پرورش شیتاکه

ساخت وبلاگ

فروش طرح توجیهی ، طرح اشتغالزایی ، راه اندازی طرح پرورش شیتاکه

فروش طرح  توجیهی ، طرح اشتغالزایی ، راه اندازی طرح پرورش شیتاکه

 

 Image result for ‫شیتاکه‬‎

انسان از زمانهای دور اهمیت قارچ های مخمر را کم و بیش می شناخت و از وجود آنها روی مواد قندی،شیر، ماست، خمیر ترش،سرکه،الکل،حتی خاک و فضولات حیوانی اطلاع داشت و برای تخمیر مواد قندی و تهیه ی ماست و یا برخی مواد دیگر از آنها استفاده می کرد.

قارچهایی که مواد قندی را تخمیر کنند قارچ قندی یا ساکارومیست هستند از قدرت تخمیری قارچهای قندی (مخمرها) در ایجاد الکل،گاز کربنیک و تخمیر مواد در صنایع متعدد استفاده می شود.در سالهای اخیر با روشهای اصلاح نژاد و انتخاب نژاد بهتر توانسته اند انواعی از مخمر ها را که امتیازات بیولوزیکی زیادی نسبت به نژادهای وحشی داشته،طعم و مزه ی فراورده ها را مطبوع تر می سازد بدست آورند.

ارزش غذایی مخمر ها به علت داشتن مقدار قابل توجه ی اسید های امینه،ازت،فسفر،ویتامین های (د)،(ب1)،(ب2)،(ک)(پ پ)،(ث) است.در کشور چین به عنوان جبران و کمبود مواد پروتئینی به جیره غذایی افراد از این فراورده افزوده می شود.

مخمر ها به همان اندازه که مفیدند در بعضی موارد مضرند سبب ترشیدگی و تخمیر میوه ها و مواد غذایی مانند سیب،پنیر،و اغلب غذاهای مرطوب می شود.

امروزه از قارچهایی مانند آسپرژیلوس اوریزا و آسپرژیلوس ونتی در تخمیر مواد غذایی،فراوان استفاده می شود. از جنس پنی سلیوم نیز در تهیه ی اسید های آلی مانند اسید سیتریک-اسید فوماریک-اسید اگزالیک-اسید کالیک و اسید کونیک بهره می گیرند.

از قارچ پنی سلیوم کریزوژنوم آنتی بیوتیکی به نام پنی سلین استخراج می کنند که از رشد استافیلوکوک ها جلوگیری می کند.کشف خاصیت انتی بیوتیکی پنی سیلین اولین بار در سال 1925 توسط الکساندر فلمینگ که در بیمارستان سنت ماری لندن روی قارچ پنی سلیوم نوتاتوم تحقیق می کرد صورت گرفت.

عده ی از قارچها مانند ارگوت غلات به شدت سمی هستند و مسمومیت هایی به نام ارگوتیسم ایجاد می  نمایند.

علت مسمومیت قارچ ارگوت وجود آلکالوئیدهایی مانند ارگوتوکسین در آن است.همچنین از این قارچ ارگوسترین که تحت اشعه ی ماوراء بنفش به پرو ویتامین (د) تبدیل می شود و در بیماری راشی تیسم مورد استفاده قرار می گیرد استخراج می شود. از گروه ارگوبازین یک سری مشتقاتی به نام لیزژیک اسید دتیل آمید استخراج می کنند که در طب موارد استعمال آن زیاد است.

عده ای از قارچهای کلاهدار خوراکی و عده ای مانند برخی از آمانیت ها نظیر آمانیت فالوئیدس به علت داشتن آمانتیاتوکسین و آمانتیا همولیزین بسیار سمی و مهلک هستند.

 

قارچ شیتاکه یکی از انواع قارچ ها است که چینی ها از حدود 6 هزار سال پیش تا کنون از آن استفاده می کردند. در کشورهای شرق آسیا مانند چین، کره، ژاپن و تایوان این قارچ به عنوان نمادی برای طول عمر شناخته می شود. نام شیتاکه (شی تاکه) از زبان ژاپنی منشا گرفته است. «شی» نام چوب درختی است که این قارچ بر روی آن رشد می کند؛ و «تاکه» هم به معنی قارچ می باشد. این قارچ با نام «قارچ جنگل های سیاه» نیز شهرت دارد و در جنگل های کشور آلمان رشد می نماید.
قارچ شیتاکه از خانواده قارچ های بازیدیومیست است. دارای پوسته ای قهوه ای رنگ و سطحی کمی محدب می باشد و قطری به اندازه 2 تا 4 اینچ یعنی 2 بند انگشت الی 4 بند انگشت دارد.

ارزش غذایی قارچ شیتاکه

قارچ شیتاکه مانند سایر انواع قارچ ها دارای پلی ساکاریدهای بتاگلوکان است که نوعی فیبر محلول می باشد و باعث کاهش ابتلا به سرطان کولون و کاهش کلسترول و چربی خون می شود. همچنین ماده کاهنده کلسترول به نام اریتادنین یا لنتیناسین نیز در این قارچ وجود دارد. ارگوتیونین که ماده ای شبه اسید آمینه است، به فراوانی در این قارچ یافت می شود و ارزش غذایی این قارچ را افزایش می دهد.

قارچ شیتاکه به علت دارا بودن بتاگلوکان باعث کاهش کلسترول خون می شود. در نتیجه کلسترول در بدن تجمع نمی یابد و احتمال تشکیل پلاک های آترواسکلروزی کاهش یافته و احتمال ایجاد گرفتگی عروق و سکته کم می شود

هر 72 گرم (نصف فنجان) از قارچ شیتاکه پخته، دارای 13/1 گرم پروتئین، 43/10 گرم کربوهیدرات، 16/0 گرم چربی، 52/1 گرم فیبر و 40/60 کالری انرژی است. این اطلاعات نشان می دهد که این نوع قارچ چربی و کالری کمی دارد و برای رژیم های کاهش وزن پیشنهاد خوبی می باشد.
قارچ شیتاکه منبع عالی از مس، ویتامین B5 (پانتوتنیک اسید) و سلنیوم است. زیرا 72 درصد نیاز روزانه یک فرد عادی به مس را فراهم می کند. همچنین 52 درصد از نیاز روزانه به ویتامین B5 (پانتوتنیک اسید) و 33 درصد از نیاز روزانه به سلنیم را در اختیار فرد قرار می دهد. قارچ شیتاکه منبع بسیار خوب برای روی و ویتامین B2 (ریبوفلاوین) و منبع خوب ویتامین D، ویتامین B3 (نیاسین)، ویتامین B6 (پیریدوکسین)، ویتامین B9 (فولات)، منیزیم و کولین است.
قارچ شیتاکه به عنوان یکی از منابع غیر حیوانی آهن مورد توجه می باشد. اکثر منابع غیر حیوانی آهن مانند انواع حبوبات، جوانه ها، سبزیجات، مغزها و دانه ها و ... زیست فراهمی کمی دارند. یعنی در دستگاه گوارش به میزان کمی جذب بدن می شوند و بیشتر آهن موجود در منابع غیر حیوانی آهن از بدن دفع می گردد. اما قارچ شیتاکه زیست فراهمی خوبی دارد؛ و در حقیقت زیست فراهمی قارچ شیتاکه خشک شده با مکمل آهن از نوع فروس گلوکونات برابری می کند.

بهبود عملکرد سیستم ایمنی

چند نوع قارچ با نام های شی تاکه، مای تاکه و رِی شی از انواع قارچ های دارویی هستند. اثر قارچ شیتاکه بر نوعی از سلول های ایمنی به نام ماکروفاژ بیشتر است. ماکروفاژها سلول های مستعد سرطانی شدن را پاکسازی می کند. قارچ شیتاکه همچنین باعث افزایش سیتوکین هایی چون اینترلوکین 1 بتا، فاکتور نکروز کننده تومور آلفا و اینترلوکین 10 می شود. این عوامل به آپوپتوز «مرگ برنامه ریزی شده سلول» کمک می کنند و باعث می شود؛ در زمانی که باید بمیرند، از بین بروند و رشد بی رویه نکنند. در نتیجه باعث می شوند سلول های عادی به سلول سرطانی تبدیل نشوند.

کاهش بیماری های قلبی عروقی

قارچ شیتاکه به علت دارا بودن بتاگلوکان باعث کاهش کلسترول خون می شود. در نتیجه کلسترول در بدن تجمع نمی یابد و احتمال تشکیل پلاک های آترواسکلروزی کاهش یافته و احتمال ایجاد گرفتگی عروق و سکته کم می شود. قارچ شیتاکه به علت دارا بودن املاحی چون منیزیم، سلنیم، مس و روی دارای اثرات آنتی اکسیدانی می باشد؛ و همین عامل باعث می شود احتمال عملکرد غیر عادی در سلول ها کاهش یابد.

اثرات ضد سرطانی

قارچ شیتاکه خشک شده نیز باید در ظرفی که محکم بسته شده است، در فریزر یا یخچال نگهداری شود. در این صورت به مدت شش ماه الی یکسال قابل استفاده خواهد بود

حدود 100 ترکیب متفاوت در قارچ شیتاکه وجود دارد که باعث اثرات ضد سرطانی در آن می شود. این عوامل به آپوپتوز (مرگ برنامه ریزی شده سلول) کمک می کنند. مطالعات نشان می دهد مصرف مداوم قارچ شیتاکه باعث پیشگیری از انواع سرطان ها بالاخص سرطان کولون، سرطان پروستات و سرطان سینه می شود.

انتخاب و ذخیره کردن قارچ شیتاکه

1. در زمان خرید قارچ شیتاکه دقت کنید و قارچی را انتخاب نمایید که درشت تر باشد، سطح صاف و تمیزی داشته باشد و چروکیده، و دارای لکه های مرطوب و لزج هم نباشد.
2. برای نگه داری قارچ شیتاکه تازه می توانید آن را در بسته های کاغذی قرار داده و در یخچال و یا فریزر به مدت یک هفته نگهداری نمایید. در این مدت قارچ تازه می ماند.
3.  قارچ شیتاکه خشک شده نیز باید در ظرفی که محکم بسته شده است، در فریزر یا یخچال نگهداری شود. در این صورت به مدت شش ماه الی یکسال قابل استفاده خواهد بود.
4. تمیز کردن قارچ هم بهتر است با حوله پارچه ای باشد و با آب زیاد شسته نشود. زیرا قارچ بافت متخلخلی دارد و سریعاً آب را جذب می کند؛ در نتیجه بر روی بافت و طعم آن اثر می گذارد.

 


موضوعات مرتبط: فروش,تهیه,مشاوره,پرورش,روش پرورش,انواع اموزش,جزوه، طرح توجیهی,مشاغل جدید,مشاغل خانگی,مشاغل پردرامد، طرح توجیهی,طرح اقتصادی,بازاریابی,سرمایه گذاری,شغل، مشاوره تولید,مشاوره سرمایه گذاری,مشاوره پرورش,فروش
برچسب‌ها: شیتاکه, انواع شیتاکه, فروش شیتاکه, فروش انواع شیتاکه

[ 2017/12/11 ] [ 6:0 ] [ شرکت سرزمین سبز بند پایان 09306131008 ]

.: :.

موضوعات وب

فروش,تهیه,مشاوره,پرورش,روش پرورش,انواع اموزش,جزوه

طرح توجیهی,مشاغل جدید,مشاغل خانگی,مشاغل پردرامد

طرح توجیهی,طرح اقتصادی,بازاریابی,سرمایه گذاری,شغل

مشاوره تولید,مشاوره سرمایه گذاری,مشاوره پرورش,فروش

خرگوش.نگهداری خرگوش.روش نگهداری خرگوش.انواع خرگوش

انواع جلبک کلرلا.انواع جلبک.شناسایی جلبک.کشت پرورش

,فروش,تهیه,مشاوره,پرورش,روش پرورش,انواع اموزش,جزوه

پرورش جلبک,طرح جلبک,طرح توجیهی جلبک مجوز جلبک

فروش طرح اقتصادی,مشاغل درامدبالا,شغل پردرامد

سود میلیادری,وام اشتغالزایی,طرح وام کارآفرینی,پول

بهترین مشاغل پرسود,طرح مشاغل بسیار پردرامد

هزینه طرح توجیهی,هزینه نوشتن طرح اقتصادی,مشاوره

مشاوره طرح توجیهی,نوشتن طرح توجیهی,فروش طرح توجیهی

فروش طرح کارآفرینی,آموزش راه اندازی کسب مجوز تولید

مشاغل زودبازده,ایده های نو و جدید,کسب و کار جدید

دانلود طرح توجیهی,دانلود طرح کارافرینی,دانلود طرح

طرح توجیهی کشاورزی,طرح توجیهی کارآفرینی,طرح توجیهی

فروش انواع طرح توجیهی صنعتی,فروش انواع طرح کشاورزی

فروش طرح,فروش ایده,فروش شغل,فروش کار,کار نو

بهترین مشاغل دنیا,پردرامد ترین مشاغل,وام میلیاردی,

درامد میلیاردی,شغل زود بازده,شغل پر بازده,طرح

طرح توجیهی,طرح توجیهی,طرح توجیهی,طرح توجیهی

مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز...
ما را در سایت مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز دنبال می کنید

برچسب : اشتغالزایی, نویسنده : airanscorpiond بازدید : 262 تاريخ : دوشنبه 20 آذر 1396 ساعت: 20:10