فروش طرح پرورش صدف خوراکی ، فروش طرح توجیهی پرورش صدف خوراکی 09306131008

ساخت وبلاگ

فروش طرح پرورش صدف خوراکی ، فروش طرح توجیهی پرورش صدف خوراکی   09306131008

 

 Image result for ‫صدفخوراکی‬‎

 

صدف ها از خانواده Cypraedae هستند.

 

صَدَف، صدف دریایی یا به فارسی گوش‌ماهی نام عامی است که به پوستهٔ سخت کلیه جانوران نرم‌تنی که دارای پوشش خارجی هستند اطلاق می‌شود، از قبیل دوکفه‌ای‌ها و شکم‌پایان. البته گاهی به پوسته حلزون نیز صدف اطلاق می‌شود.جنس پوسته ی صدف از سیلیکات است. این جانوران یک یا دو صدف (کفه) سفت آهکی دارند که تن نرمشان را دربر گرفته‌است. برخی از انواع صدف، خوراکی هستند. در ایران این موجود را به عنوان مروارید ساز می‌شناسند که در اصل همان دو کفه‌ای‌ها هستند. رنگ صدفی همان رنگ براق درون صدفهای مروارید ساز است. یا همان رنگ مروارید.

 

دانشمندان بیش از ۶۰ هزار نوع نرم‌تن را مطالعه و شناسایی کرده‌اند. هر چه نرم‌تن بزرگتر شود، جسم خارجی آ ن نیز بزرگتر و سخت‌تر می‌شود. جنس صدف‌ها از کربنات کلسیم (آهک) است. نرم‌تن آهک مورد نیاز برای ساختن صدف را از آب دریا به دست می‌آورد. صدف پس از مرگ نرم تن در آب شناور می‌شود و به سطح آب می‌آید.

 

صدف خوراکی:


این نرم تن که تا 318 کیلو گرم (700 پوند) وزن دارد، جزوبزرگترین دو کفه ای های جهان است. او هم مثل بیشتر دو کفه ها، با تصفیه ذرات غذا از آب دریا تغذیه می کند. به علاوه، لبهای گوشتی او میلیونها جلبک میکروسکوپی را که با جذب نور خورشید تولید انرژی می کنند، پناه می دهد. صدف خوراکی در مقابل جای امنی که برای جلبکها فراهم می کند، سهم خود را از آنها بر می دارد.

صدف زرد زنگی که در سمت چپ می بینید صدف بزرگ چین دار است. این صدفهای بزرگ روی صخره ها زندگی می کنند و غذای خود را بوسیله فیلتر کردن (تصفیه کردن) آب دریا بدست می آورند. تعداد زیادی از گونه های صدفها از طریق مکیدن آب به درون آبششها از طریق یک لوله بلند٬ تغذیه می کنند.

صدف قرمز رنگی که صدف تیغه ای است. این صدف یک طرف پوسته(کفه) خود را به سنگها یا به یک صدف دیگر قفل می کند. آنها برای تغذیه کردن پوسته (کفه ها ) را باز می کنندو در صورتی که چیزی به آنها بخورد سریعا بسته می شوند.

گونه ی دیگری از صدفهای خوراکی صدفی است که در پایین تصویر مشاهده می کنید.
این نرم تن که تا 318 کیلو گرم (700 پوند) وزن دارد، جزوبزرگترین دو کفه ای های جهان است. او هم مثل بیشتر دو کفه ها، با تصفیه ذرات غذا از آب دریا تغذیه می کند. به علاوه، لبهای گوشتی او میلیونها جلبک میکروسکوپی را که با جذب نور خورشید تولید انرژی می کنند، پناه می دهد. صدف خوراکی در مقابل جای امنی که برای جلبکها فراهم می کند، سهم خود را از آنها بر می دارد.

صدف یکی از فرآورده های حاصله از بعضی از موجودات دریایی است که از نظر کلسیم بسیار غنی بوده و همچنین منبع خوبی از لحاظ منگنز می باشد و از این رو برای تغذیه جوجه ها و   مرغ ها ی تخمگذار کاربرد فراوان دارد سواحل شمالی و جنوبی ایران تأمین کننده ی اصلی این فرآورده به مقدار فراوان می باشد.

 

 

صَدَف یا صدف دریایی نام عامی است که به پوسته سخت کلیه جانوران نرم‌تنی که دارای پوشش خارجی هستند اطلاق می‌شود.

 

صَدَف یا صدف دریایی نام عامی است که به پوسته سخت کلیه جانوران نرم‌تنی که دارای پوشش خارجی هستند اطلاق می‌شود، از قبیل دوکفه‌ای‌ها و شکم‌پایان.برخی از انواع صدف ، خوراکی هستند . همانند سایر غذاهای دریایی میگو سرشار از کلسیم ، ید ، و پروتئین است .

 از قبیل دوکفه‌ای‌ها و شکم‌پایان.برخی از انواع صدف، خوراکی هستند .نَرم‌تَنان شاخه ی بزرگی از جانوران هستند.در این شاخه رده‌های جانوری شکم‌پایان، دوکفه‌ای‌ها، سرپایان، ناوپایان، گهواره‌های دریایی (کیتون‌ها، نام پیشین: آمفی‌نورا: Amphineura) و غیره قرار دارند.۱۱۲ هزار گونه از نرم‌تنان شناخته شده‌است. همه نرم‌تنان به جز شمار کمی در آب زندگی می‌کنند. بدن بیشتر نرم‌تنان را صدف آهکی از بیرون می‌پوشاند .

 هر چه صدف بزرگ‌تر و سنگین‌تر باشد حرکت جانور کندتر است.شکم‌پایان (Gastropoda) یکی از رده‌های جانوری هستند. این رده پس از حشرات از نظر تنوع بزرگ‌ترین رده ی جانوری است.حلزون‌ها و خاره‌چسب‌ها نیز جزئی از شکم‌پایان هستند.جانوران این رده در صورت داشتن پوسته، پوسته‌ای معمولاً پیچ‌خورده دارند. در اثر پیچ‌خوردگی، بدن آن‌ها تقارن خود را از دست داده‌است. بعضی تک‌جنسی یا هرمافرودیت هستند.

     

 

صدف های خوراکی

این نوع صدف ها از شاخه نرم تنان Mollusca و نام علمیPinctata fucata می باشند.صدف خوراکی روی تخته سنگ ها و در کناره های ساحل بعضی از مناطق خلیج فارس زندگی می کند.این مناطق عبارتند از نواحی جزیره هرمز بندر لنگه (معروف به ساحل صدف)....

 

 

 

صدف های مروارید ساز و اهمیت مروارید آن:

 

 

مهمترین نرمتنان مروارید ساز خلیج فارس صدف های نامبرده در زیر هستند:

1-صدف بمبئی(زنی)-Pteria macroptera

2-صدف لب سیاه(محار کبیر)-Pinctada margarifera v.persica

3-صدف بندر لنگه(صدف سیلان محار صفیر و بلبیل)-Pinctada imbrictada

 

 

خصوصات کلی

موجودات بدون استخوان نرمتنان دریایی نامیده می شوند که خود انواع مختلفی را شامل         می شوند(صدف خوراکی، حلزون، برخی ماهی ها و هشت پا). صدف های خوراکی ازبخش های ماهیچه ای و حلزونی تشکیل شده است. صدف ها یا رده دوکفه ایها فاقد سر و دندان های رادولا هستند و آنها نرم تنانی با تقارن دو جانبی بوده که اکثرا در آبهای شور ساکن می باشند و تنها یک پنجم از تمامی انواع آن در آبهای شیرین زندگی می کنند.

 

ارزش های غذایی

چربی و اسید های چرب: در صدف های خوراکی هیچ اسید چرب ترانسی وجود ندارد و دارای میزان زیادی امگا 3 و امگا 6 می باشد. که امگا 3 با بیماری های قلبی و عروقی، سرطان و ورم مفاصل ارتباط دارد.

ویتامین ها: یک صدف خوراکی خام حاوی گروهی از ویتامین های ضروری بدن نظیر ویتامین A،B1،B2،B3،B6،B12(حدودا 133%)، C و D می باشد. سایر ویتامین های موجود در صدف خوراکی شامل فولات و پانتوتنیک اسید می باشد.

مواد معدنی: صدف های خوراکی خام سرشار از مواد معدنی نظیر کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، فسفر، مسف منگنز و سلنیوم می باشد.

کالری: با مصرف صدف های خوراکی میزان کالری کمی وارد بدن می شود که این میزان در حدود 708 کیلوژول می باشد.

کربوهیدرات و پروتئین: صدف خوراکی در حدود 7/4 گرم پروتئین دارند.میزان کربوهیدرات آن 7/9 گرم است.

 


موضوعات مرتبط: فروش,تهیه,مشاوره,پرورش,روش پرورش,انواع اموزش,جزوه، طرح توجیهی,مشاغل جدید,مشاغل خانگی,مشاغل پردرامد، طرح توجیهی,طرح اقتصادی,بازاریابی,سرمایه گذاری,شغل، مشاوره تولید,مشاوره سرمایه گذاری,مشاوره پرورش,فروش
برچسب‌ها: صدف خوراکی, انواع صدف خوراکی, فروش صدف خوراکی, فروش انواع صدف خوراکی مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز...
ما را در سایت مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : airanscorpiond بازدید : 568 تاريخ : چهارشنبه 3 آبان 1396 ساعت: 17:01