فروش طرح راه اندازی پرورش قورباغه، فروش طرح توجیهی پرورش قورباغه 09306131008

ساخت وبلاگ
فروش طرح راه اندازی پرورش قورباغه، فروش طرح توجیهی پرورش قورباغه    09306131008

Image result for ‫قورباغه‬‎

قورباغه، وَک یا غوک یا به دری بغه جانوری است دوزیست از راسته بی‌دمان (نام علمی: Anura).

رایج‌ترین دوزیستان جهان قورباغه‌ها و وزغ‌ها هستند. نوع بالغ قورباغه‌ها عموماً بدون دم و چمباته‌زده هستند، آن‌ها پاهای بلند عقب برای پریدن و زبان بلند چسبناک برای گرفتن طعمه دارند. معمولاً قورباغه‌ها بدن نرم و مرطوب دارند و در نزدیکی آب‌ها زندگی می‌کنند. وزغها اما پوست خشک و زگیل مانند دارند و عمدتاً روی خشکی زندگی می‌کنند.

با اینکه قورباغه ها می توانند در خشکی زندگی کنند، اما بسیاری از آنها در زمان تخم گذاری به درون آب باز می گردند. این عمل معمولاً در فصل بهار صورت می گیرد. قورباغه ها به دنبال نقاط آرامی در کناره های آبگیرها یا سواحل دریاچه ها می گردند و مکانی را انتخاب می کنند که عمق آن از ۳۰ سانتی متر بیشتر نباشد.

قورباغه های ماده به هنگام شب یا در اولین ساعت های بامداد، تخم هایی را در آب می ریزند. تخم ها در داخل یک تکه ی لغزنده که به بعضی از گیاهان درون آبگیر چسبیده است، محصور می شوند.

یک قورباغه ی کوچک از ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ تخم می گذارد و یک قورباغه ی بزرگ از ۶۰۰۰ تا ۸۰۰۰ تخم تولید می کند. تخم قورباغه به یک توپ کوچک شباهت دارد و قسمت بالایی آن سیاه و قسمت پایینی اش سفید رنگ است و قطرش به حدود یک و نیم میلیمتر می رسد.

تخم هایی که قورباغه می گذارد، مانند یک توده ی کوچک روی همدیگر انباشته می شوند ولی آنقدر کوچک و ریز هستند که همه ی آن توده ی شش هزار تایی، در یک قاشق چایخوری جای می گیرد. اما بعد از سپری شدن مدت زمانی، آب به آنها نفوذ می کند و متورم می شوند، بطوریکه هنگام باز شدن تخم ها، حجم شان چندین برابر اندازه ی اولیه شان خواهد شد. تخم قورباغه بعد از سپری شدن چند روز یا چند هفته (این مدت به نوع یا گونه ای که قورباغه به آن متعلق است بستگی دارد) باز می شود.

بچه قورباغه ها از تخم بیرون می آیند و در هنگام متولد شدن، دارای یک دم هستند که باله ای (شبیه باله ی ماهی) دارد و علاوه بر این، بچه قورباغه آبشش هم دارد.

زمانی که بچه قورباغه متولد می شود، آبشش های مزبور در بیرون از بدنش قرار دارند ولی در نتیجه ی گذشت زمان، به زیر لایه ی پوستی بدن قورباغه می روند. در داخل بدن قورباغه، شش ها به تدریج شکل می گیرند و تغییرات گوناگون دیگری به وجود می آید و حتی پاهای قورباغه نیز رشد می کنند.

در مرحله ی اول، پاهای عقبی قورباغه ظاهر می گردند ولی تا زمانی که هنوز دگردیسی قورباغه به پایان نرسیده است، پاهای جلویی قورباغه پنهان می مانند. در همین حین، دم بچه قورباغه رفته رفته کوچک و کوچک تر می شود تا سرانجام به تحلیل می رود و جزئی از بدن وی خواهد شد.

وقتی که قورباغه مراحل دگردیسی خویش را به پایان رساند و آماده ی زندگی روی خشکی گردید، دمش بطور کامل از بین می رود.

تغییرات تکامل یافتن قورباغه (از اولین لحظاتی که از تخم بیرون می آید تا روزی که وارد خشکی می شود) اگر هوا گرم باشد، یک هفته یا کمتر از یک هفته طول می کشد. اما در صورتی که فصل زمستان و هوا هم سرد باشد، تغییرات تکاملی بچه قورباغه گاه تا دو هفته (یا حتی بیشتر) به طول می انجامد.

زاد آوری

قورباغه‌ها و وزغها هر ساله به محل تولید مثل (محل تولد) خود بازمی‌گردند. عموماً نرها زودتر از ماده‌ها به آبگیرها می‌رسند و محدوده جفت گیری خود را مشخص می‌کنند. هنگامی که ماده‌ها به محل می‌رسند، نرها به‌وسیله آوازهای مخصوص آنها را به درون آبگیر دعوت می‌کنند. در صورتی که ماده‌ها به آواز نرها جواب بدهند، نرها به‌وسیله پاهای جلویی آنها را می‌گیرند. وقتی ماده‌ها تخم ریزی می‌کنند، نرها به‌وسیله اسپرم تخمها را بارور می‌کنند.

نحوه بغل کردن برای جفت گیری که به نام اتصال معروف است، به این شکل است که نر در سمت راست قرار می‌گیرد تا بتواند تخمها را بارور کند. این حالت ممکن است چند روز طول بکشد.

قورباغه درختی یا داروک

بعضی از قورباغه‌های مناطق گرم با زندگی روی درختان و بوته‌ها سازگاری پیدا کرده‌اند. بعضی از گونه‌ها هرگز درختان را ترک نمی‌کنند و حتی روی درختان، تولید مثل می‌کنند. بیشتر داروکها دارای انگشتان بلند و دست و پا هستند که روی آنها صفحه‌های چسبناکی برای گرفتن شاخه‌ها و برگهای نرم وجود دارد. بعضی از داروکها با استفاده از انگشتان پرده دارشان که به عنوان بال پرواز به کار می‌برند، از این درخت به آن درخت می‌پرند. این قورباغه درختی جنگلهای بارانی آمریکای مرکزی، یک قورباغه پرنده‌است که از این درخت می‌پرد. او در حالی که روی شاخه‌ها راه می‌رود، حشرات را شکار می‌کند.

دانستنی‌ها

وزغ نیزار متعلق به آمریکای مرکزی و جنوبی در سال ۱۹۳۵ برای کنترل سوسک‌های نیشکر که آفت ساقه‌های نیشکر هستند، به نواحی شمال‌شرقی استرالیا برده شده. متأسفانه وزغ نیزار در محیط زیست خود بیش از حد سازگاری پیدا کرد. این وزغ به سرعت افزایش پیدا کرد و تعداد بیشماری از گونه‌های حشرات محلی و حیوانات استرالیا را خورد. بعضی از این گونه‌ها در حال حاضر در معرض خطر قرار دارند. این وزغ به دلیل سمی بودن و غیرقابل خورده شدن، شکارچیان کمی دارد.

نمونهٔ خاصی از قورباغه که شش ندارند نیز در اندونزی یافت شده‌است.

پراکندگی و وضعیت بقا

در اغلب مناطق جهان زیستگاه قورباغه‌ها گسترده شده‌است، بااین‌حال آن‌ها در قطب جنوب و و در بسیاری از جزایر اقیانوسی حضور ندارند. با توجه به ساختار و نیاز پوست قورباغه‌ها، بزرگترین تنوع آن‌ها را می‌توان در در مناطق گرمسیری جهان، جایی که آب به آسانی در دسترس است، یافت.

انجماد

برخی از گونه‌های قورباغه دارای مواد ضدیخ در خون خود هستند به طوری که با آغاز زمستان و پایین آمدن دما بدنشان منجمد می‌گردد و با فرارسیدن بهار بدن یخ زده‌شان دوباره احیاء می‌شود و قورباغه به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

کاربرد در کشاورزی و تحقیقات

قورباغه‌ها به صورت تجاری برای اهداف مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. همچنین قورباغه‌ها به عنوان یک منبع غذایی استفاده می‌شوند؛ پای قورباغه در کشورهای چین، فرانسه، اندونزی، فیلیپین، شمال یونان و در بسیاری از مناطق آمریکای جنوبی، به ویژه لوئیزیانا یک خوراک به حساب می‌آید.

گونه‌ها

۳۷۰۰ گونه از وکها و وزغها در دنیا وجود دارد که به غیر از جنوبگان (قاره قطب جنوب) در همه نقاط دنیا می‌توان آنها را یافت. برخی از آنها عبارت‌اند از:

  • قورباغه سبز
  • وزغ سبز
  • وزغ بیلچه‌پای
  • قورباغه نیزه سمی
  • ریزغوک

قورباغه خون‌آشام (نام علمی: Rhacophorus vampyrus)، نوعی قورباغه درختی پرنده است که نخستین بار توسط جودی راولی، زیست‌شناس موزهٔ استرالیا، در سال ۲۰۰۸ و در جنگل‌های کوهستانی جنوب ویتنام کشف شد. حداکثر طول این قورباغه به ۴٫۵ سانتی‌متر می‌رسد. علت این نام‌گذاری وجود نیش‌های کوچکی در بچه‌قورباغه‌هاست که با میکروسکوپ قابل رویت است.

این قورباغه با استفاده از انگشتان شبکه‌ای دست‌وپایش از درختی به درخت دیگر می‌پرد و اصولاً نیازی به پایین آمدن روی سطح زمین ندارد. قورباغه ماده برای تولیدمثل در حوضچه‌های آبی که در کنده‌های درختان تشکیل‌شده تخم‌گذاری می‌کند تا نوزادانش را از شکارچیانی که در برکه و رودخانه‌ها در کمین‌اند مصون بدارد.

دهان بچه‌قورباغه‌های معمولی بیشتر شبیه به منقار است، اما بچه‌قورباغه‌های درختی خون‌آشام از یک‌جفت قلاب تیره سخت بهره می‌برند که از زیر دهانشان بیرون زده است. این نخستین بار است که چنین پدیده‌ای در بچه‌قورباغه‌ها دیده می‌شود.

دانشمندان هنوز به علت وجوداین دندان‌های عجیب پی نبرده‌اند اما گمانه‌هایی مطرح شده است. از آنجا که این قورباغه‌ها بچه‌هایشان را با تخم‌های بارورنشده تغذیه می‌کنند ممکن است یکی از کاربردهای این دندان‌های نیش در بازکردن پوسته تخم‌ها باشد

 


موضوعات مرتبط: فروش,تهیه,مشاوره,پرورش,روش پرورش,انواع اموزش,جزوه، طرح توجیهی,مشاغل جدید,مشاغل خانگی,مشاغل پردرامد، طرح توجیهی,طرح اقتصادی,بازاریابی,سرمایه گذاری,شغل، مشاوره تولید,مشاوره سرمایه گذاری,مشاوره پرورش,فروش
برچسب‌ها: قورباغه, انواع قورباغه, فروش قورباغه, فروش انواع قورباغه مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز...
ما را در سایت مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز دنبال می کنید

برچسب : قورباغه,قورباغه, نویسنده : airanscorpiond بازدید : 293 تاريخ : يکشنبه 23 مهر 1396 ساعت: 13:30