فروش طرح راه اندازی پرورش حشرات ، فروش طرح توجیهی پرورش حشرات 09306131008

ساخت وبلاگ

فروش,تهیه,مشاوره,پرورش,روش پرورش,انواع اموزش,جزوه,طرح توجیهی,مشاغل جدید,مشاغل خانگی,مشاغل پردرامد,طرح توجیهی,طرح اقتصادی,بازاریابی,سرمایه گذاری,شغل,مشاوره تولید,مشاوره سرمایه گذاری,مشاوره پرورش,فروش

فروش طرح راه اندازی پرورش حشرات ، فروش طرح توجیهی پرورش حشرات 09306131008

فروش  طرح راه اندازی پرورش حشرات ، فروش طرح توجیهی پرورش حشرات  09306131008

پرورش ملخ

امروزه رویکردهای جدیدی در عادتهای غذایی افراد و در نتیجه در صنایع غذایی همسو شده باآن شاهد هستیم.پرورش ملخ آنهم با درآمدی بالا ،با کسب دانش فنی آن در کشور باتوجه به اقلیم فلات ایران وتولید صنعتی ملخ بعنوان غذای اصلی خیلی از کشورهای پیشرفته و نیز استفاده از آن در صنایع غذایی مرتبط مانند غذای ماهی در استخرهای پرورش ماهی و غذای پرندگان درامد صادراتی آن کمتر از زعفران نیست

خیلی ها حشرات را ماده ای غذایی با پروتئین بالا، چربی پایین و املاح و ویتامین فراوان و مزه ای متنوع می دانند.
اگر از بخش تغذیه انسان از حشرات بگذریم ما میتوانیم با تولید حشرات برای خوراک دامها اقدام نماییم در بسیاری از کشورها برای تغذیه دامها و حیوانات خانگی و ابزیان مخصوصا ابزیان زینتی از پودر حشره استفاده کرد.

پودر حشره سرشار از انزیم و پروتئینهای مفید می باشد وچرا کشور ما به علت عدم دستیابی به تکنولوژی پرورش حشرات نتواند گونه های در حال انقراض کشور مثل هوبره را در داخل کشور تکثیر مصنوعی نمود.

تولید حشره ها به عنوان منابع پروتئینی، علی رغم چالش های برخاسته از سوی مقررات نظرات مشتریان، صنعتی در حال رشد است. اما اکنون زمان آن رسیده که نگاهی نزدیک تر به حشره هایی ویژه بیاندازیم؛ بهترین روش تولید آن ها چیست و از آن ها برای چه کارهایی می توانیم استفاده کنیم.
صنعت (پروتئین) حشره ها به تازگی از دوران ابتدایی خود بیرون آمده است. نخستین کارخانه های بزرگ برای این کار در اروپا و آمریکای شمالی در آسیا و آفریقا در حال پدید آمدن هستند و نخستین محصولات بازرگانی آنها برای تغذیه، غذای حیوانات و خوراک استفاده خواهد شد. همچنین در پروژه های پژوهشی، مشارکتی مقاله هایی ارزشمند منتشر شده که درباره ی مزایای تغذیه ای حشرات در تغذیه ی حیوانات مختلف و در تغذیه انسان هستند.
هرچند زمانی که صحبت از حشرات می شود، به معنی صحبت از حدود یک میلیون گونه ی حشره ای است. از گوشتخواران شکارچی ترسناک گرفته تا گیاهخواران نرم از طریق پوده خواران حاصل از گیاهان مرده. شمار زیاد گونه ها به این معنی است که یک تنوع باورنکردنی در حشرات و کاربردهای احتمالی آن ها وجود دارد.

تنوع حشرات و کاربردهای آنان
اکنون زمان آن رسیده که به جزییات توجه بیشتری کنیم، مانند کاری که برای دام ها انجام می دهیم. برای نمونه در ماهیان پرورشی، قزل آلا خیلی با تیلاپیا، sea bass، barramundi، sturgeon متفاوت است. قیمت های آن ها با هم متفاوت است و بنابراین مزه های آن ها نیز طبیعتا با هم فرق دارد. و البته روش ها و فناوری های تولید آن ها یا نیازهای تغذیه ای آن ها با همدیگر نیز متفاوت است.
 این مساله برای حشره ها هم صدق می کند. سوسک ها تفاوت های زیادی با مگس ها ، پروانه ها، و جیرجیرک ها دارند. خوراک پروتئینی حاصل از برخی از این گونه ها جایگزین غذای ماهی در تغذیه ی دام ها خواهد شد در حالی که برخی از این ها جایگزین های خوبی برای گوشت و خوراک استخوان می شوند .

دانستن این که کدام خوراک حشرات بازار بهتری خواهد داشت
با بالغ تر شدن صنعت پرروش حشره ها، زمان عمیق تر شدن در مساله ی تولید گونه ها و فرموله کردن بخش های بازار برای پذیرش و استفاده از گونه های بیشتر پروتئین حشره ای فرا رسیده است. این امر تصویر دقیق تری نسبت به این صنعت در حال پدیدار شدن به ما خواهد داد.
همچنین می تواند برای بازاریابی و اهداف ارتباطی مفید باشد، برای بیان ماجرای اینکه کدام یک از گونه های پروتئین حشره ای می تواند بهترین فرورش را در بازارهایی معین داشته باشد. برای نمونه، حشره های گیاه خوار مانند جیرجیرک ها یا سوسک ها پذیرش اجتماعی بهتری نسبت به حشره های گوشتخوار دارند.

مقادیر عرضه با میزان تقاضا در بخش تغذیه ی دامی جور درنمی آیند.
مطمئنا می توانیم بگوییم که صنعت حشره ها دیگر یک صنعت نوپا نیست. کارخانه هایی در سرتاسر دنیا به وجود آمده اند اما ظرفیت های تولید هنوز خیلی دورتر از میزان نیاز های صنعت تغذیه ی دامی است. فراتر از گونه گونه های پرورشی، کارهای تولیدی همچنین خود تنوع زیادی دارند که این تنوع شرکت های تغذیه ی دامی را برای مشارکت با صنعت پرورش حشرات مردد می سازد.
 یک مثال از کارهای تولیدی، انتخاب بستر حشره است. در بسیاری از مقاله ها و مطالعه های پژوهشی حشره ها را بهترین تبدیل کنندگان چرخه های ضایعات به شکل پروتئین نامیده اند. با این حال، استفاده از ضایعات مانند کودها، به عنوان بستر برای تولید پروتئین حیوانی هنوز در مقررات اروپایی مجاز نبوده و صنعت تغذیه هم از آن استقبال نکرده است.

فقط بستر با منبع گیاهی
پلتفورم جهانی حشرات برای غذا و تغذیه (IPIFF) یک سازمان غیرانتقاعی است که در سال 2013 یک طرح ابتکاری بود و رسما در سال 2015 بنیان گذاری شد، همزمان حدود 25 شرکت عضو را گرد هم می آورد که همگی در زنجیره ی ارزش غذایی حشرات کار می کردند. در کنار ارتباط با موسسات دیگر و روابط عمومی گسترده تر، این موسسه هدف خود را گسترش بهترین اعمال پرورشی در صنعت پرورش حشرات، به منظور تبدیل پرورش دهندگان حشرات به شرکای قابل اعتماد در زنجیره ی تغذیه و خوراک تعریف کرده است. اولین و بهترین کاری که IPIFF تصویب کرده این بوده که تنها موادی که 100درصد به دست آمده از گیاهان هستند باید برای تغذیه ی حشراتی به کار گرفته شوند که به منظور شرکت در زنجیره ی غذایی –چه برای مصرف مستقیم انسان و چه به عنوان تغذیه ی حیوانات تولیدکننده ی پروتئین مورد مصرف انسان ها در میان اعضای IPIFF پرورش داده می شوند. این مصوبه عنصر کلیدی رابطه ی خوب ایجاد شده در طی چند سال اخیر با واحدهای مقرراتی اروپایی و کشورهای عضو بوده که امروز در استفاده های بالقوه ی خوراک حشرات در کشاورزی بازتاب یافته و برای اجرا در چند ماه آینده طراحی شده است. این بحث بدون مصوبه ی فوق الذکر پیشرفتی این چنینی نمی داشت.

تضمین های کامل درباره ی سلامت مواد غذایی
بهترین اعمال می توانند بسیاری شکل های متفاوت داشته باشند، مانند منشور اخلاقی، بهترین راهنما، فرایند و برچسب زنی محصول تولیدی و غیره. به روز ترین تکنولوژی پرورش و تولید و فرآوری هم اکنون در بین اعضای IPIFF برای تعریف گام های قطعی بعدی در این زمینه در حال اجراست. آن گاه می توان به شرکای صنعت حشرات تضمین داد که همه چیز برای به دست آوردن بهترین کیفیت از حشرات با تضمین ایمنی غذایی کامل انجام شده است.

پرورش حشره در ایران

ایران کشوری است که نعمتهای زیادی در ان است ولی ما قدر ان را نمی دانیم هم اکنون ملخ مراکشی و یا دیگر نژادهای ملخ که در حال حاضر به عنوان یک افت محسوب می شود جزو غذاهای گران امریکایی ها و اروپایی ها حساب می شود، پرورش ملخ به صورت صنعتی در ترکیه تبدیل شده است.


بهای هر وعده غذایی که با ملخ پخت می شود در اروپا و آسیا بین بیست تا پنجاه دلار است.


از ملخ های صادراتی ترکیه همچنین به عنوان غذای پرندگان و حیوانات خانگی استفاده می شود.
بهای هر ملخ پرورشی بین سه تا هفت سنت است.


با توجه به استقبال مردم اروپا و آسيا از غذاهايي كه با ملخ طبخ مي شود، پرورش ملخ به صنعتي در تركيه تبديل شده است.


بهاي هر وعده غذايي كه با ملخ پخت مي شود در اروپا و آسيا بين بيست تا پنجاه دلار است.
از ملخ هاي صادراتي تركيه همچنين به عنوان غذاي پرندگان و حيوانات خانگي استفاده مي شود.
بهاي هر ملخ پرورشي بين سه تا هفت سنت است.
پرورش دهندگان ملخ در تركيه به منظور تامين غذاي مورد نياز ملخ ها ، مزارع ذرت، گندم و جو ايجاد كرده اند.
از پانصد نوع ملخ در جهان، نوعي كه در صحراي مصر زندگي مي كند در تركيه پرورش داده مي شود.
آلمان، اتريش، هلند، سوئيس و فرانسه اصلي ترين مشتريان ملخ زنده هستند.

حشرات خوراكی

حشرات خوراكی از تركیبات اصلی غذاها، در كشورهای مختلف بشمار می آیند. در برخی مناطق ملخ، موریانه، شپش، عقرب، كرم، سنجاقك، آخوندك، پروانه، سوسك و .. میخورند.برخی از مردم آنقدر با علاقه این حشرات را می خورند كه حتی در كنار غذاهای دیگر هم از این گروه جانوری به عنوان چاشنی استفاده می كنند.

حشرات در بسیاری از کشورهای جهان یک منبع غذایی مهم محسوب می‌شوند و بر اساس اعلام سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد بیش از ۲.۵ میلیارد نفر از مردم جهان از حشرات تغذیه می‌کنند.
بسیاری معتقدند با توجه به اینکه در بسیاری از مناطق دنیا خشکسالی و قحطی بروز کرده و جان میلیون‌ها نفر در تهدید است می‌توان روی حشرات به عنوان یک منبع غذایی غنی در آینده حساب باز کرد.


بعد از چین و برخی کشورهای آفریقایی که به دلیل کمبود غذا مجبور به مصرف انواع حشرات به عنوان منبع غذایی شده‌اند. اکنون آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها نیز به دنبال استفاده از قابلیت حشرات برآمده‌اند. اکنون در آمریکا برخی شرکت‌ها ایجاد شده‌اند که با هدف توسعه مزارع، اقدام به پرورش حشرات کرده‌اند تا به عنوان یک منبع تغذیه مناسب مورد استفاده انسان و دام قرار گیرد.


یکی دیگر از کشورهایی که در سطح گسترده‌ای اقدام به پرورش حشرات کرده، ترکیه است. ترکیه نیز حشرات مغذی مانند ملخ را پرورش داده و آن را به کشورهای مشتری این حشره، مانند آلمان، اتریش، هلند، سوئیس و فرانسه صادر می‌کند.


 در چند وقت اخیر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایران، لیستی از مشاغل خانگی را معرفی کرد که پرورش سوسک در این لیست قرار داشت.


پرس‌وجوهای انجام شده نشان می‌دهد که پرورش حشره از جمله سوسک و مورچه برای مصارف انسانی و دام در ایران چندان رایج نشده است ولی خبرهایی از فعالیت برخی افراد در حوزه پرورش حشره به منظور صادرات وجود دارد.


یکی از مشاوره‌دهندگان پرورش حشرات در ایران، در این زمینه اظهار کرد:پرورش حشرات نیاز به امکانات خاصی ندارد، فقط نیاز به اطلاعات تخصصی وجود دارد تا بتوان آنها را برای مصارف خوراکی پرورش داد.

حشرات, انواع حشرات, فروش حشرات, فروش انواع حشرات

مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز...
ما را در سایت مشاورمشاغل جدید,طرح توجیهی,مشاغل پولساز دنبال می کنید

برچسب : فروش,اندازی,پرورش,حشرات,فروش,توجیهی,پرورش,حشرات, نویسنده : airanscorpiond بازدید : 1134 تاريخ : يکشنبه 26 شهريور 1396 ساعت: 10:06